Sepetim
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Fırsat Köşesi
İsimlerin Gizemi
85 TL
Kuantum Koçluk Programı
115 TL
Kuantum Sıçraması
85 TL
Doğum Tarihinizdeki Şifre
199 TL
Esmaların Gizli Hazinesi
120 TL
Burçlar ve Esmalar
99 TL
Kelebekleri Özgürleştirmek
75 TL
Reklam Köşesi
Planet Saatleri ve Esmalar
İsim ve Doğum Tarihi Analizi
Çalıştığımız Bankalar

Burçlar ve Esmalar

Yayınevi : ARŞ Yayıncılık
Yazar : Nilda Ferhan EFEÇINAR
Fiyat : 99 TL
Kazancınız : 0 TL (% 0)
İndirimli Fiyat : 99 TL
ŞU ANDA SATIŞA KAPALIDIR.
Facebookta Paylaş    Twitter Paylaş
KİTAP HAKKINDA
"Yıldızlar Allah'ın Elleridir" -İbrahim Hakkı Erzurumluoğlu- Her insan, anne karnındaki 120. günü itibariyle gezegenlerden gelen şuaları almaya başlar. İnsanın fiziksel ve zihinsel yapısı bu aşamada şuaların etkisiyle, anne karnındayken şekillenir. Doğumu esnasında da planetlerin onu gökyüzündeki konumuyla karşılamasıyla birlikte programlama işlemi tamamlanır. Anne karnında başlayan programlama, planetlerin doğum anındaki etkisiyle aktive olarak kişiliği açığa çıkarır. Böylece doğum anında hangi angi planetlerin etkisi üzerimizde daha yüksekse onların özelliklerini taşımaya başlarız. Planetler gökyüzündeki hareketlerini sürdürürken bizlere yaşam sınavlarımızı ve şanslarımızı getirmeye devam eder. Peki, bu nasıl gerçekleşir? Planetlerden gelen şualar (kozmik ışınlar) zihnimize akarak, hipofiz bezimizin dekoder olma görevi sayesinde, beynimizde belirli duygu kimyasalları oluşturur. Bu duygu kimyasalları da düşüncelere dönüşür. Oluşan duygu içerikli düşünceler, zihnimizden evrene yayın yapar ve bizler de inandığımız düşüncelerimizle yaşamlarımızı inşa ederiz.

Planetlerden akan Esmaların şualarını zikrederek, yaşamımız için gerekli enerjileri, bilinçli olarak hipofizimize çekebilir ve yaşam planımızı olumlu alanlara yönlendirebiliriz.

Bu kitabımda burçlarınızın tekâmül sınavlarını ve bu sınavların üstesinden gelerek MUHTEŞEM bir yaşam inşa etmenizi sağlayacak çok önemli bir hazine ile tanışacaksınız.
YORUMLAR
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.
E-Mail Adresiniz :
Adınız Soyadınız :
Yorumunuz :